Glazenwassers van Asito bezorgen kinderen van het WKZ een onvergetelijke dag

Voor de kinderen van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) was het maandag een dag om niet snel te vergeten. Totaal verrast stonden ze ineens oog-in-oog met hun superheld. Verkleed als Spiderman, Batman, Iron Man en Captain America zorgden de glazenwassers van Asito even voor een lach op de gezichten van de zieke kinderen.


Het was dit jaar voor de derde keer dat het Wilhelmina Kinderziekenhuis werd aangedaan door de superhelden. Bepakt met tientallen cadeautjes gingen ze de verschillende afdelingen van het WKZ langs om de ramen te wassen en de kinderen even op andere gedachten te brengen. Jules Mamadeus, voorman bij GGU, zet de actie jaarlijks op touw. “Het is geweldig om al die lachende gezichten te zien bij de kinderen. In het begin zijn ze vaak nog iets verlegen, maar niet veel later rennen ze door de gangen. De actie wordt jaarlijks goed ontvangen door de kinderen, hun ouders en de verpleging.”Een van de ouders van de kinderen was zichtbaar onder de indruk. Terwijl de glazenwassers de ramen deden, zorgde Batman voor een onvergetelijk moment door haar zoon een hart onder de riem te steken. Uit handen van je superheld een speelgoedauto krijgen, dat maak je toch niet elke dag mee. “Wat geweldig dat jullie dit doen. Ik weet zeker dat het voor hem een onvergetelijke dag is geweest.”

De kinderen mochten cadeautjes uitzoeken, kregen een knuffel van hun superheld en konden ermee op de foto. De actie viel dit jaar samen met de landelijke actieperiode ‘Glazenwassers hebben hart voor de zorg’. Het initiatief, jaarlijks opgezet door het glazenwasserssegment AWOG van branchevereniging OSB, zorgt ervoor dat glazenwassers op een leuke en laagdrempelige manier in contact komen met de klant. 

Bekijk de video

Glazenwassers%20als%20superhelden%20bij%20het%20wilhelmina%20kinderziekenhuis%20%28wkz%29
Glazenwassers Als Superhelden Bij Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (Wkz)

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito