Kunstvakhogeschool Codarts legt vertrouwen in handen van Asito

Asito heeft zich de komende jaren verzekerd van de schoonmaakdiensten bij Codarts in Rotterdam. De Hogeschool voor de kunsten, waar talentvolle dansers, musici en circusartiesten worden opgeleid, is met Asito een samenwerkingsverband overeengekomen voor de komende drie jaar. Met zeven losse optiejaren kan de komende tien jaar aan een bijzondere relatie worden gebouwd.

In het offertetraject is door Asito een doorkijk gegeven naar de komende tien jaar, waarbij door Codarts vooral waarde wordt gehecht aan de inzet van een ambulante voorwerker voor de dagelijkse aansturing. Deze leiding ontbrak de afgelopen jaren bij andere schoonmaakpartijen. Vestigingsmanager John Bastiaansen is uitermate content met Codarts als nieuwe klant. “We ontzorgen Codarts volledig van de schoonmaak en denken mee richting de toekomst voor een schone en veilige werkomgeving. Duidelijke leiding was een kernissue waar het de afgelopen jaren aan heeft ontbroken.”

Uniek
Codarts is gevestigd in het hart van Rotterdam en mag zich met zo’n duizend studenten een internationale Hogeschool noemen waar hoogwaardig onderwijs wordt aangeboden op het gebied van dans, muziek en circus. “Het is een bijzondere omgeving met alleen maar creatieve mensen”, vertelt Bid Manager Albert Braam van Asito. “Tijdens de schouwing op een van de locaties stonden we versteld van het talent van een aantal circusartiesten. Erg gaaf en uniek.”

Familiegevoel
De Hogeschool telt vier locaties met een totale oppervlakte van ruim 15.000 m2. “De school straalt hetzelfde familiegevoel uit als Asito. Dat is een van de redenen waarom we zo goed bij elkaar passen”, besluit Bastiaansen.Contractondertekening%20codarts%20en%20asito
Ondertekening Codarts

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito