Veilig en hygiënisch reinigen

Productiestop voor schoonmaak en onderhoud? CIP-reiniging uitvoeren? Compleet facility management professioneel onderbrengen? Asito staat paraat als het gaat om veilige, hygiënische en efficiënte industriële reiniging. Onze goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers zijn zich bewust van de noodzaak om risico’s te minimaliseren. En omdat de vele duizenden vakkrachten bij Asito werken vanuit meer dan 50 vestigingen is het land, verloopt op- en afschalen van personeel eenvoudig, snel en efficiënt.


Integrale aanpak voor uw industriële omgeving 

Veiligheid, kwaliteit en hygiëne zijn essentieel voor reiniging in de industrie, zowel in de food- als de non food sector. Asito wordt gewaardeerd om haar samenwerking met alle disciplines bij en met de klant. Niet alleen bedrijfsgebouwen worden door ons zorgvuldig gereinigd, ook materiaal en machines onderhouden we voor u. We doen dit volgens kwaliteit, Arbo- en milieueisen zodat u aan de geldende certificering voldoet.


"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Dimence

Optimale procesbeheersing

Door digitale documentatie heeft u real time inzicht als het gaat om beheer en borging van de reinigingsprocessen. Asito voert objectieve metingen uit tijdens het werk. De resultaten van de metingen komen aan bod tijdens werkoverleg en evaluatiemomenten. Daarin delen we kennis en ervaring met elkaar maar bespreken we ook werkmethodes die misschien beter en efficiënter kunnen. Zo werken we samen constant aan een beter resultaat.

Veiligheid voorop

Naast schoon, staat veilig werken bij Asito op één. Asito beschikt over eigen opleidingscentra waar schoonmaakkrachten leren om bewust mee te werken aan het minimaliseren van risico’s. Voordat de schoonmaakkrachten beginnen, voeren ze ter plaatse een LMRA uit. Ze denken na over de risico’s, nemen deze weg of maken ze aanvaardbaar.

Waarom samenwerken met Asito als schoonmaakpartner

  • Veiligheid en hygiëne zijn gewaarborgd 
  • 65 jaar ervaring binnen zowel de food als non food sector 
  • Optimale (digitale) procesbeheersing 
  • Bewust werken aan minimalisering van risico’s 
  • Beleving optimaal (schoon, opgeruimd en netjes) 
  • Familiebedrijf met sociaal gezicht 
  • Landelijke dekking; overal snel paraat (24/7 bij calamiteiten) 
  • Professionele uitstraling 
  • Efficiënt en innovatief (Asito-app, robotisering waar passend en gewenst)

Schoonmaakspecialist voor de industrie, food en non food

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm