Zorg en aandacht voor schoonmaak in uw zorginstelling

In uw zorginstelling verblijven mensen langere tijd. Het is dan ook essentieel dat bewoners of patiënten zich thuis voelen. De schoonmaak speelt hierbij een belangrijke rol. Natuurlijk moet de omgeving hygiënisch zijn, maar de rol van Asito gaat verder. Zorgen dat mensen op hun gemak zijn, vaste gezichten die vertrouwen wekken en een helpende hand waar nodig maken onderdeel uit van onze dienstverlening. 


Partner voor veiligheid en hygiëne op uw zorglocatie

Veiligheid, hygiëne, helpend en gastvrij handelen, zaken die essentieel zijn binnen uw zorginstelling. De schoonmaakkrachten van Asito begrijpen dit als geen ander. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche, zijn we dan ook een vertrouwde partner in de sector zorg en welzijn. U mag erop vertrouwen dat we de zorgprotocollen nakomen. We werken volgens de richtlijnen zoals u die met ons afspreekt. Helder en prettig voor onze schoonmaakkrachten maar zeker ook voor uw cliënten, bewoners, bezoekers en medewerkers.


"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Dimence

Persoonlijke zorgondersteuning

In uw branche spreken we liever van zorgondersteuners dan van schoonmaakkrachten bij Asito. Wat we doen gaat namelijk veel verder dan het schoonmaakvak alleen. We stemmen ons werk af per afdeling of zelfs per persoon. Zo is het prettig en efficiënt samenwerken. Deze ruimte voor maatwerk komt de kwaliteit en het resultaat absoluut ten goede. U merkt dat Asito voortdurend bouwt aan kwaliteit van service en dienstverlening. Tijdens regelmatige bijscholing over hygiëne en veiligheid komen daarom ook verantwoordelijkheid, meedenken en bewust handelen aan bod.Waarom samenwerken met Asito als partner in veiligheid en hygiëne

  • Ervaren in het secuur opvolgen van zorgprotocollen 
  • Borging kwaliteit van werken 
  • Verantwoordelijk en maatgericht handelen 
  • Garantie op 24/7 inzetbaarheid van medewerkers (bv bij calamiteiten) 
  • Uw cliënt coachen bij zelfredzaamheid 
  • Uw cliënt opleiden in het kader van arbeidsparticipatie 
  • Medewerkers zijn inzetbaar op rolkwalificatie (secuur / gastvrij / allround) 
  • Professionele uitstraling tot in detail (beste schoonmaakmaterieel voorzien van huisstijl van uw organisatie)

Uw cliënt zelfredzaam maken en opleiden

Schoonmaken is een mooi en veelzijdig vak. Dat zien ook de mensen voor wie we het doen! Bij Asito vinden we het prachtig om kennis en ervaring te delen. In goed overleg helpt onze praktijkcoach, uw cliënt bij het vergroten van de zelfredzaamheid. Soms ook leiden we een cliënt op tot schoonmaakkracht. Waar mogelijk en gewenst bieden we hem of haar een baan aan bij Asito. Een prachtige vorm van arbeidsparticipatie, toch?

Specialist in zorg en welzijn

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Borging kwaliteit en veiligheid

Net als u beseffen wij ons dagelijks hoe belangrijk veilig en hygiënisch werken is in V&V, GGZ en gehandicaptenzorg. Om alert en bij de tijd te blijven, voert Asito daarom objectieve metingen uit tijdens het werk. We doen dit volgens de DKS-methode. Een ‘Dagelijks Kontrole Systeem’ waarbij we steekproefsgewijs resultaten meten en vastleggen. Waar nodig stellen we, in overleg met de facilitaire afdeling, werkmethoden bij.

Onafhankelijk onderzoek naar kwaliteit

Met behulp van het VSR Kwaliteitsysteem (Vereniging Schoonmaak Research) voert een gekwalificeerde en onafhankelijk inspecteur, kwaliteitsmetingen uit. Begrippen als ‘vuil’ en ‘schoon’ zijn immers subjectief. De kwaliteitsmetingen zijn gericht op bewustzijn en constant verbeteren van werkprocessen. De resultaten van deze metingen komen aan bod tijdens werkoverleg en evaluatiemomenten. Daarin delen we kennis en ervaring met elkaar maar bespreken we ook werkmethodes die misschien beter en efficiënter kunnen. Zo werken we samen constant aan een beter resultaat.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm