bekijk

Jeugdzorg

Voor cliënten, zorgpersoneel en bezoekers in de jeugdzorg zorgen we dagelijks voor een gezonde, schone en veilige omgeving. En maken we cliënten onderdeel van ons werkproces. Wanneer het kan, doen ze volledig mee.

Curatieve zorg - video
Bekijk de video
Jeugdzorg & Asito

Waar wij zijn, wordt het schoon

Met de juiste mensen op de juiste plek werken we volgens voorschriften en protocollen. Maar deze weerhouden ons er niet van om mee te denken, ons flexibel op te stellen en proactief te handelen. Bekende gezichten geven patiënten en bewoners vertrouwen en een veilig gevoel. Daarom werken we met zo veel mogelijk vaste medewerkers die gescreend en opgeleid zijn. Met specifieke oplossingen en werkwijzen waarborgen wij de kwalitatieve en veilige schoonmaak binnen de zorg.

No items found.

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

interesse?

We zorgen voor een gezonde, schone en veilige omgeving voor cliënten, zorgpersoneel en bezoekers in de jeugdzorg. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!