bekijk

Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

Binnen de GGZ zorgen we voor een schone en vertrouwde woon-, werk-, en leefomgeving waar kwetsbare mensen en zorgpersoneel prettig en veilig kunnen wonen of werken. Veiligheid en aandacht hebben continu onze aandacht.

Curatieve zorg - video
Bekijk de video
GGZ & Asito

Waar wij zijn, wordt het schoon

Met de juiste mensen op de juiste plek werken we volgens voorschriften en protocollen. Maar deze weerhouden ons er niet van om mee te denken, ons flexibel op te stellen en proactief te handelen. Bekende gezichten geven patiënten en bewoners vertrouwen en een veilig gevoel. Daarom werken we met zo veel mogelijk vaste medewerkers die gescreend en opgeleid zijn. Met specifieke oplossingen en werkwijzen waarborgen wij de kwalitatieve en veilige schoonmaak binnen de zorg.

Partners die Asito vertouwen

No items found.

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

icon
lees verder
schoonmakers ondersteunen zorgpersoneel

Schoonmakers ondersteunen zorgpersoneel

Binnen de zorgsector is er een flink tekort aan zorgpersoneel. Gevolg? Minder focus op en tijd voor de primaire zorgprocessen. Met zorgondersteuning speelt Asito daarop in. Door schoonmakers óók in te zetten voor zorg- en servicetaken, ontlasten zij de medewerkers van ziekenhuizen en zorginstellingen. Franne Anema, innovatiemanager bij Asito, vertelt erover.

icon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

interesse?

We zorgen voor een gezonde, schone en veilige omgeving voor cliënten, zorgpersoneel en bezoekers in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!