Veilig en servicegericht schoon

Veiligheid, service en beleving zijn essentieel als het over reizen gaat. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Aspecten waarvoor de gastvrije en goed opgeleide schoonmaakkrachten van Asito zich graag 100% inzetten. We realiseren ons heel goed dat de tevredenheid van uw klant van veel meer factoren afhangt dan van een schoon interieur en een opgeruimd perron of keurige vertrekhal. Daarom helpen we ook graag als uw klant op zoek is naar reizigersinformatie of gewoon het dichtstbijzijnde toilet.


Prettige reis met Asito

Tijdens de spits en in het drukke hoogseizoen maar ook op rustige momenten staan de flexibele schoonmaakkrachten van Asito klaar voor uw klanten. Wij zijn uw oren en ogen en begeleiden uw passagiers van A tot Z. Ook wij houden van tevreden reizigers die op de juiste plek klaar staan om op tijd te vertrekken. Of ze nou reizen per trein, tram, bus of per vliegtuig… wij zorgen ervoor dat uw klant zich comfortabel voelt in een schone en opgeruimde omgeving.


"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

FujiFilm

Uw partner in business 24/7

In de reisbranche is een flinke dosis stressbestendigheid absoluut welkom. Vaak is het rennen of stilstaan. Soms is een coupe of vliegtuig keurig achter gelaten, maar zeker niet altijd. Onze schoonmaakkrachten maken slim gebruik van innovatieve materialen en machines. U spreekt een kwaliteitsniveau af met Asito en wij regelen het. Van schoon en opgeruimd tot extra inzet bij een specialistische klus of calamiteiten. Bij Asito werken mensen met verschillende culturele achtergrond en meer dan 100 nationaliteiten. Allemaal zijn ze gemotiveerd en goed opgeleid voor hun uitdagende taak.

Resultaatgericht schoon

Als mensen ergens binnenkomen, is de eerste indruk bepalend voor hun oordeel. Een blikje of papiertje op de grond geeft al gauw een rommelige indruk ook al is de ruimte verder schoon. Medewerkers van Asito zijn zich daar bewust van en gaan altijd voor en totaal positieve beleving. Door inzet van moderne technieken, bouwen we constant aan kwaliteit van service en dienstverlening. Asito is een professioneel schoonmaakbedrijf met vestigingen door het hele land. We zijn flexibel en in staat snel bij te sturen waar nodig.

Waarom samenwerken met Asito als schoonmaakpartner

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Beleving optimaal (schoon, opgeruimd en netjes) 
  • Borging kwaliteit van werken 
  • Goed geschoold en voorzien van alle veiligheidstrainingen 
  • Familiebedrijf met sociaal gezicht en meer dan 100 nationaliteiten 
  • Initiator van het Nationaal Integratiediner
  • Landelijke dekking; overal snel paraat (24/7 bij calamiteiten) 
  • Professionele uitstraling tot in detail (innovatief schoonmaakmaterieel eventueel met huisstijl van uw organisatie) 
  • Efficiënt en innovatief (Asito-app, robotisering waar passend en gewenst)

Borging kwaliteit en service

Net als u beseffen wij ons dagelijks hoe belangrijk servicegericht werken is en het borgen van kwaliteit. Om alert en bij de tijd te blijven, voert Asito daarom objectieve metingen uit tijdens het werk. Welk systeem we hiervoor inzetten hangt af van de wensen en eisen die u als klant aan ons stelt. De resultaten van de metingen komen aan bod tijdens werkoverleg en evaluatiemomenten. Daarin delen we kennis en ervaring met elkaar maar bespreken we ook werkmethodes die misschien beter en efficiënter kunnen. Zo werken we samen constant aan een beter resultaat.

Schoonmaakspecialist voor vervoerders en aanverwante diensten

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm