bekijk

geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

Binnen de GGZ zorgen we voor een schone en vertrouwde woon-, werk-, en leefomgeving waar kwetsbare mensen en zorgpersoneel prettig en veilig kunnen wonen of werken. Veiligheid en aandacht hebben continu onze aandacht.

GGZ & Asito

veiligheid

Zorgen is mensenwerk. Bekende gezichten geven cliënten en bewoners vertrouwen en een veilig gevoel. Daarom werken we bij opdrachtgevers met zo veel mogelijk vaste medewerkers die gescreend en opgeleid zijn.

Met de juiste mensen op de juiste plek werken we volgens voorschriften en protocollen. Maar deze weerhouden ons er niet van om mee te denken, ons flexibel op te stellen en proactief te handelen. Veiligheid en aandacht hebben continu onze aandacht. Wij creëren een veilige en schone omgeving met een lagere kans op infecties, besmetting en een onveilig gevoel.

vertrouwen

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de druk in de zorg hoog is. Complexe regels en tekort aan mankracht zijn de belangrijkste oorzaken. Met de zorgondersteuner nemen we taken uit handen en ondersteunen we de zorg waar het kan.

Daarnaast maken we inzichtelijk waar we de beleving samen kunnen verbeteren. Alles met oprechte aandacht voor de mens. Zodat er voor deze kwetsbare groep een veilige, vertrouwde en inclusieve woon-, werk-, en verblijfsomgeving ontstaat.

inclusiviteit

Inclusiviteit betekent voor ons het optimaal verbinden van zorg en schoonmaak. We maken cliënten onderdeel van ons werkproces. Wanneer het kan, doen ze volledig mee. Zo laten we cliënten participeren en kunnen we hen perspectief bieden op werk.

No items found.

cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

interesse?

We zorgen voor een gezonde, schone en veilige omgeving voor cliënten, zorgpersoneel en bezoekers in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!