bekijk

hygiëne

Een schone omgeving is goed voor patiënten en zorgverleners. Dat begint bij de basis: de juiste schoonmaker op de juiste plek, met de juiste vorm van aansturing en leiding. We leiden onze schoonmakers op, volgen de protocollen en met de Toets van Bekwaamheid toetsen we de juiste toepassing van de theorie in de praktijk. Met een goede basis en de juiste tools verminderen we de kans op infecties en belemmeren de verspreiding ervan.

welzijn

Met de juiste schoonmaker op de juiste plek dragen we bij aan de beleving van patiënten, zorgverleners en bezoekers. Onze schoonmakers zijn empathisch en voelen goed aan waar de patiënt, zorgverlener of bezoeker behoefte aan heeft. Ook als dat betekent dat we een stapje terug moeten doen om even onzichtbaar te zijn.

We verbeteren de beleving niet alleen met empathie, we zetten ook data en onderzoeksresultaten in. Met de app One Go en de belevingsscan zetten we ons continu in om het ziekenhuis een fijnere plek te maken. Ook zetten we onze schoonmakers in als zorgassistent. Hiermee ondersteunen we de zorgverleners, zodat zij zich volledig focussen op wat het belangrijkste is: zorg voor de patiënt.

expertise

We werken JCI- en NIAZ-proof en volledig volgens IGJ-richtlijnen. Met specifieke oplossingen en werkwijzen waarborgen wij de kwalitatieve en veilige schoonmaak binnen de curatieve zorg. Een operatiekamer vraagt bijvoorbeeld om een andere schoonmaak dan een polikliniek.

Daarom ontwikkelen we onze vakkundige mensen tot experts. We leiden ze op voor de juiste plek en bieden specifieke trainingen, coaching en opleidingen aan via ons opleidingsprogramma Kracht √. Als verlengstuk van jouw organisatie sluiten we op deze manier aan bij de ontwikkelingen in de curatieve zorg en de behoeftes van patiënten, zorgverleners en bezoekers.

No items found.

cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

interesse?

We zorgen voor een gezonde, schone en veilige omgeving voor cliënten, zorgpersoneel en bezoekers van algemene ziekenhuizen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!