Gemeente Enschede en Losser kiezen wederom voor samenwerking met Asito

Asito heeft de regionale schoonmaakaanbesteding van de gemeente Enschede en Losser gewonnen. De aanbesteding, met de naam ‘Waar kan ik u mee helpen?’, betreft twee percelen met in totaal achttien locaties van beide gemeenten. Asito is verantwoordelijk voor de verzorging van de schoonmaak en glasbewassing. Uniek aan deze tender was de gunning op grotendeels kwaliteit. De prijs stond met een plafondbudget vast.

Overtuigen op kwaliteit

Met de wedstrijd hebben de gemeenten de markt uitgedaagd om met behulp van een ondernemersplan maximaal te overtuigen op kwaliteit. ‘De beschreven KPI's zijn (volledig) logisch, coherent en ambitieus. Asito haar ondernemersplan heeft daarmee de doelstelling van de wens volledig tot in ruime mate overtroffen. Dat Asito onder andere investeert in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is een pre. Dit vonden de beoordelaars ook voor uw eigen aansturing en begeleiding van jobcoaches; hiermee creëert Asito een herkenbaar en vertrouwd gezicht voor de doelgroep.’ Asito zet in het nieuwe contract ten minste zestig procent van de opdrachtwaarde in ten behoeve van social return.

Asito start per 1 februari 2018 met haar dienstverlening. Het betreft een langdurige samenwerking van in totaal zeven jaar (inclusief optiejaren). Met een uitgebreid ondernemersplan bestaande uit hospitality, resultaatgericht en duurzaamheid wordt bijgedragen aan de doelstelling van beide gemeenten om een 'risicodragende partner' te selecteren en anderzijds een inschrijver die instaat voor de kwaliteit van de te leveren diensten. Een mooi vervolg op het Gouden Partnership.

 

18%200108%20nieuwsbericht%20gunning%20gemeente%20losser%20enschede
Gemeente Enschede én Losser kiezen wederom voor samenwerking met Asito

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito