Heracles Almelo organiseert groot FIFA-toernooi op veld Polman Stadion

Op zaterdag 3 juni organiseert Heracles Almelo een live FIFA17-event dat uniek is in Europa. Meer dan 250 spelers zullen het in ‘Heracles Almelo: the Ultimate’ tegen elkaar opnemen op het veld van het Polman Stadion in Almelo. Topspelers uit de Nederlandse E-Divisie en van daarbuiten zullen deelnemen. Hiermee is Heracles Almelo de eerste voetbalclub in Europa die een dergelijk evenement organiseert.

Rob Toussaint, commercieel directeur Heracles Almelo: “eSport is booming. Over de hele wereld wordt eSport met de dag populairder. Miljoenen mensen spelen FIFA17 en wij brengen FIFA-spelers bij elkaar op het veld van het Polman Stadion. Heracles Almelo: the Ultimate wordt het grootste fysieke toernooi FIFA17 van Europa ooit dat op het veld van een voetbalstadion wordt gespeeld. Het feit dat naast onze eigen speler Bryan Hessing, andere spelers uit de E-Divisie al hebben toegezegd te komen en deelnemers het dus tegen hen op kunnen nemen, laat zien dat dit evenement uniek is.”

Bryan Hessing, eSpeler van Heracles Almelo: “Iedereen kan zich aanmelden voor Heracles Almelo: the Ultimate, ongeacht leeftijd en spelniveau. Dat betekent dat iedereen kan komen te spelen tegen de beste spelers van Europa. Zo komen onder andere Quinten van der Most van Feyenoord en Jaimy van den Boogaard van FC Twente. En natuurlijk doe ik zelf ook mee.”

Voor de winnaars liggen geweldige prijzen klaar. In samenwerking met Hoofdsponsor eSport, schoonmaakorganisatie Asito, is de hoofdprijs een zesdaagse roadtrip met Bryan Hessing langs de topteams op het gebied van eSport van Europa: Paris Saint Germain, Schalke 04 en een nog te bepalen club in Scandinavië. Ook is er een plek in de officiële eSport Jeugdopleiding van Heracles Almelo te verdienen. Een andere winnaar vergezelt Bryan Hessing naar het volgende grote internationale proftoernooi. Hiernaast zijn er nog vele andere prijzen te winnen zoals consoles inclusief games en controllers.

Aanmelden kan vanaf vandaag via heracles.nl/the-ultimate.

17%200519%20brian%20hessing%20nieuwsbericht
Brian Hessing: eSporter bij Heracles Almelo

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito