Hygiëne op zak met innovatieve Gripz

Juist in deze tijd is het goed om je bewust te zijn van de contactmomenten van de handen met verschillende oppervlakken en de bescherming tegen ongewenste bacteriën en virussen. Gripz, een multifunctionele en handzame tool, biedt hierin letterlijk en figuurlijk de helpende hand. 

Omdat Asito veel waarde hecht aan (hand)hygiëne van haar medewerkers ontvangen alle 10.000 medewerkers deze week een eigen Gripz. De Gripz is daarnaast verkrijgbaar voor bedrijven en instellingen die hun medewerkers of gebouwgebruikers extra bescherming willen bieden.

Gripz is een handige, gepatenteerde tool die gebruikt kan worden om onnodige aanraking van oppervlakken door handen te voorkomen. De Gripz is gemakkelijk te gebruiken als contact moet worden gemaakt met bijvoorbeeld deurklinken, het knopje van de lift of stoplicht, winkelwagentjes en contactpunten in het openbaar vervoer. De Gripz kan eenvoudig aan de broek of sleutelhanger worden bevestigd en is zo altijd binnen handbereik. 

Naast een betere handhygiëne, ziet commercieel directeur Remko Stolk een ander belangrijk bijkomend voordeel. “Omdat de Gripz gemaakt is van volledig gerecycled materiaal en herbruikbaar is, zien wij veel voordelen ten opzichte van het gebruik van nitrile handschoenen. Deze worden na gebruik weggegooid en zorgen ook nog eens voor fysiek ongemak omdat ze vaak urenlang door onze medewerkers worden gedragen.” 

Hygiënische innovatie 

De Gripz is bedacht en ontworpen door het Nederlandse ontwerpbureau MarcelvangalenDesign. Naast Asito stelt ook financieel dienstverlener Achmea een eigen Gripz ter beschikking aan alle medewerkers. 

Gripz voor uw organisatie 

Stimuleert u ook een veilige en hygiënische omgeving voor uw medewerkers en pandgebruikers? Vraag uw vaste Asito contactpersoon naar de mogelijkheden. Of kijk voor meer informatie op gripz.org, geef dan in het contactformulier aan dat u via Asito komt.


Gripz%20rood%20los
Grip op je handhygiëne

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito