​ ROC van Twente en Asito verlengen samenwerking

Het ROC van Twente heeft het contract met schoonmaakbedrijf Asito verlengd met drie jaar. Vanaf 1 maart ging het nieuwe contract op zeven locaties van het ROC van Twente in. Na een aanbestedingstraject laat Asito zes andere inschrijvers achter zich door de hoogste score te behalen op het gebied van kwaliteit.

Daarnaast scoorde Asito onder andere hoog op het ondernemersplan, vanwege het inzetten van een specialist voor de controle van de kwaliteit en het meerjarenonderhoudsplan voor de periodieke werkzaamheden. Tevens wordt er vanuit Asito’s visie op inclusiviteit op goede wijze invulling gegeven aan de uitdagende doelstelling extra banen te creëren vanuit de Participatiewet.

Future Facility 

Asito biedt het ROC van Twente een interessante innovatie aan. Asito heeft, in samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem, een hybride leeromgeving ontwikkeld voor het facilitaire werkveld. MBO-studenten van niveau 2 en 4 kunnen bij Future Facility leren in de praktijk en zo het vak direct leren kennen. Lees hier meer over de Future Facility. 

Voor deze aanbesteding maakte Asito alle locaties van het ROC van Twente al schoon. In de nieuwe aanbesteding werd er in drie percelen aanbesteedt, waarbij Asito maximaal twee percelen kon winnen. Dat Asito locaties zou gaan verliezen was zeker. Gelukkig behoudt Asito één perceel. Op twee andere percelen is Asito op de tweede plek geëindigd.

 

Roc%20ondertekening
ROC van Twente en Asito verlengen samenwerking

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito