Succesvol participeren

Trots ben ik als ik hier sta. Dit is het begin van een succesvolle samenwerking tussen IMpact en Asito. Wij verbinden graag arbeidspotentieel met ons schoonmaakbedrijf“, aldus Stephan Lammerink. Geslaagde medewerkers van IMpact Ineke en Iris: “We hebben veel dingen opgestoken tijdens onze opleiding de afgelopen 16 weken. De volgorde van schoonmaken en handige tips, bijvoorbeeld: schoonmaken zonder schoonmaakmiddelen en sanitair ontkalken. We hebben leerzame en plezierige weken gehad.

Vandaag kregen de trotse zeven medewerkers van IMpact uit handen van wethouder Gerrit Jan Veldhoen hun RAS-diploma. Met dit diploma op zak hebben de medewerkers zichzelf verder ontwikkeld, dit maakt hen kansrijker op de arbeidsmarkt. Het eerste project waar zij als gediplomeerde vakkrachten aan de slag gaan start binnenkort. Begin maart start een tweede groep met kandidaten uit de participatiedoelgroep met de opleiding.

Alliantiepartner Asito

Asito en IMpact hebben vandaag ook een convenant getekend. Het logo van Asito is onthuld op de bedrijvenzuil aan de Gildestraat 1 door Stephan Lammerink van Asito en Rob Houthooft, algemeen directeur IMpact. IMpact aan de Gildestraat 1 in Kampen is de regionale opleidingslocatie van Asito.

Broedplaats van bedrijvigheid

IMpact is de verbindende en faciliterende organisatie achter Gildestraat 1 in Kampen. Het is een broedplaats van en staat synoniem voor bedrijvigheid in de regio Kampen en Dronten. Hier worden verbindingen gelegd en ontmoetingen gemaakt met partijen in de arbeidsmarkt. Dat leidt tot vernieuwend en maatschappelijk ondernemen.

Over IMpact:

IMpact is de organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan alles wat te maken heeft met werk in de regio Kampen en Dronten. Het is de kracht van IMpact mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gewenste arbeidsvaardigheden te leren én hen aan het werk te helpen. De kennis van de Sociale Zekerheid komt daarbij goed van pas.

Om dit mogelijk te maken werkt IMpact samen met partners, zoals de gemeenten Kampen en Dronten, het UWV, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.

Meer informatie: www.impact.nl

Over Asito:

Voor ons schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen. De kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Meer informatie: www.asito.nl

Op de foto: onthulling logo Asito op bedrijvenzuil IMpact Gildestraat 1. Stephan Lammerink (regiomanager Asito) en Rob Houthooft (directeur IMpact)

Succesvol participeren
Succesvol participeren

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito