ADG dienstengroep wint werkgeverstrofee voor maatschappelijke winst en waardecreatie

De ADG dienstengroep, waar Asito deel van uitmaakt, heeft de tweede AWVN-trofee voor Winst en waarde-creatie ontvangen.

AWVN is een werkgeversvereniging. AWVN beloont organisaties die zich onderscheiden op het vlak van goed werkgeverschap en reikt daarom vier keer per jaar een trofee uit. In 2014 en 2015 kwamen daarvoor bedrijven in aanmerking die zich onderscheidden op het gebied van het inclusief werkgeverschap. In 2016 bedrijven die werk maken van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid: de AWVN-trofee Winst en waarde-creatie.

ADG maakt ‘serieus’ werk van diversiteit en integratie
Opvallend genoeg was de eerste winnaar van deze prijs Vebego, dat Hago in de gelederen heeft. De trofee is bedoeld voor werkgevers die ‘winst van waarde’ maken. Oftewel: maatschappelijke winst, gebaseerd op ‘vertrouwen, verbinding en verlicht eigenbelang.’ Namens de ADG dienstengroep mocht Ron Steenkuijl, lid van de directie, de trofee in ontvangst nemen. Zijn bedrijf maakt volgens AWVN serieus werk van diversiteit en integratie, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Steenkuijl: “Ik ben intrinsiek van mening dat ondernemers uiteindelijk dit land maken of breken, waarmee ik overigens niets wil afdoen aan het belang van de politiek en vakbonden.”

Lees meer op Service Management.

16%200411%20ron%20steenkuijl
Ron Steenkuijl

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito