Asito als beste gewaardeerd in onderzoek Management Team

Beslissers in het bedrijfsleven vinden Asito het beste schoonmaakbedrijf en de derde beste dienstverlener van Nederland. In het jaarlijkse onderzoek naar de beste dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT100, is Asito met afstand als beste schoonmaakbedrijf uit de bus gekomen. In de lijst met alle dienstverleners in Nederland, neemt Asito de derde plaats in.

Charles Vinke, algemeen directeur Asito: ‘Het is een geweldige erkenning dat we zo goed gewaardeerd worden door beslissers in het Nederlandse bedrijfsleven. We zijn twee jaar geleden een weg ingeslagen waarbij we sterke focus hebben gelegd op onze maatschappelijke impact. We willen meer zijn dan alleen het beste schoonmaakbedrijf. Naast verduurzaming op ecologisch vlak, hebben we werk gemaakt van onze rol in thema’s al diversiteit en inclusiviteit, met als doel meerwaarde voor onze relaties en de maatschappij als geheel te generen. Die strategische keuze werpt haar vruchten af. Al onze 10.000 collega’s hebben hieraan bijgedragen en mogen trots zijn op dit resultaat.’

Je leest hier meer over op de website van Management Team.

Over Asito

Voor schoonmaakbedrijf Asito staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen. De kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Asito is initiatiefnemer van het Nationaal Integratiediner (www.nationaalintegratiediner.nl) en 1.000.000 druppels (www.eenmiljoendruppels.nl).

16 0504 nieuwsberichten  beste schoonmaakbedrijf
Asito verkozen tot beste schoonmaakbedrijf door MT

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito