Asito gaat in tien jaar tijd van 1 naar ruim 30 basisscholen van de Bisschop Möller Stichting

Asito en de Bisschop Möller Stichting hebben de samenwerking verlengd en uitgebreid. De scholenstichting, met hoofdzakelijk basisscholen in de provincie Friesland, heeft Asito 32 basisscholen gegund. Daarmee is Asito de komende twee jaar verzekerd van alle scholen van de stichting. In het vernieuwde contract zijn tevens twee optiejaren opgenomen.

De samenwerking met de Bisschop Möller Stichting begon zo’n tien jaar geleden met de schoonmaak van één basisschool. Dat beide partijen meer en meer naar elkaar zijn toegegroeid, blijkt uit het feit dat Asito liefst acht andere schoonmaakpartijen achter zich heeft gelaten in het gunningstraject. “Ons plan van aanpak is zeer goed beoordeeld en dit werd bevestigd tijdens het interview”, vertelt Bid Manager Albert Braam van Asito.

Bijzondere band
De kwaliteit van de bestaande locaties en de relatie met de directeuren heeft er mede toe geleid dat de opdracht aan Asito is gegund. Voor objectleider Willy Strampel wordt met de contractverlenging een mooi vervolg gegeven aan de voor haar toch al bijzondere band met de Bisschop Möller Stichting. “Ik heb de scholen de afgelopen tien jaar in mijn hart gesloten. Als ik de scholen binnenloop begin ik spontaan te stralen en ik hoop hier dan ook nog tien jaar te mogen werken als objectleider.”

Facilitair coördinator Leonie Hartsuiker van de Bisschop Möller Stichting prijst vooral de heldere en duidelijke communicatie vanuit Asito. “Wekelijks wordt een opstartplanning toegestuurd. Daarnaast heeft Asito de Bisschop Möller Stichting tijdens de implementatiefase zorgen uit handen genomen door het inzetten van geschikte contactpersonen voor zowel de scholen als het bestuurskantoor.”

Integraal%20kindcentrum%20teresa%20%28foto%20via%20haiko%20veda%20akkermans%29
Integraal Kindcentrum Teresa (Foto Via Haiko Veda Akkermans)

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito