Asito meest gewaardeerde en overwogen schoonmaakleverancier

Asito komt al ruim vijftien jaar als meest gewaardeerde schoonmaakorganisatie uit de bus. Dat blijkt uit het tweejaarlijkse onderzoek de Imago Blauwdruk. Facilitair management wordt een steeds belangrijker onderdeel binnen organisaties. Bovendien zijn veel ontwikkelingen gaande in de branche. Om facilitaire dienstverleners meer informatie te geven over hun positionering in de markt wordt dit onderzoek uitgevoerd onder Nederlandse facilitair managers.

Uit het onderzoek is gebleken dat Asito bij opdrachtgevers de meest bekende partij in de schoonmaakbranche is. Dat vertaalt zich door in het zijn van de meest overwogen leverancier die ook de grootste voorkeur geniet. De aspecten die beslissers belangrijk vinden in de keuze voor een schoonmaakbedrijf, zien ze terug bij Asito. Remko Stolk, Commercieel Directeur Asito: “Het is mooi dat wij de meeste bekende partij zijn in de schoonmaakbranche maar dat dit zich ook vertaalt in het zijn van de meest overwogen leverancier is iets om echt trots op te zijn. Dit is vooral een pluim voor al onze medewerkers die dagelijks een topprestatie leveren bij onze klanten.”

Asito is ook de voorgaande acht onderzoeken als meest gewaardeerde en overwogen schoonmaakleverancier naar voren gekomen.

17%200228%20blauw
Asito meest gewaardeerde en overwogen schoonmaakleverancier

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito