Asito viert 65e verjaardag met alle jarigen

Asito viert op 2 januari 2017 haar 65e verjaardag. Op deze dag nodigen wij iedereen uit die in de eerste week van januari jarig is voor een feestelijke bijeenkomst in het Heracles Stadion in Almelo.

Iedereen die in de eerste week van januari jarig is, is op maandag 2 januari om 10.30 uur welkom in het stadion van Heracles Almelo voor koffie met gebak en natuurlijk een cadeautje. Je mag een introducee meenemen. Via www.asito.nl/jarig kunnen jarigen zich gratis aanmelden.

Remko Stolk, commercieel directeur van Asito: "Op onze 65e verjaardag willen we laten zien dat we trots zijn op de dingen die we hebben bereikt de afgelopen decennia, maar ook laten zien dat we vitaal zijn en klaar voor de volgende 65 jaar. We willen onze verjaardag vieren met zo veel mogelijk mensen. Natuurlijk met onze collega’s, die op honderden locaties door het land een feestje vieren. Maar ook met mensen die we nog niet kennen. Vandaar deze actie. Echt iedereen die in de eerste week van januari jarig is, mag komen."

Aanmelden voor Asito’s verjaardagsfeest kan op www.asito.nl/jarig.

16%201221%20jarig
Asito is jarig!

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito