CBS kiest voor Asito met ‘samen fris en schoon’ concept

Asito heeft de landelijke schoonmaakaanbesteding bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gewonnen. Hierbij gaat het om twee CBS locaties in Den Haag en Heerlen voor de verzorging van schoonmaak, dieptereiniging én sanitaire voorzieningen. Uniek aan deze aanbesteding was een presentatie met een business case over de integrale samenwerking tussen de verschillende facilitaire teams. CBS en Asito zien dit als succesfactor voor de dienstverlening.

Met de aanbesteding heeft CBS de markt uitgedaagd om met behulp van de presentatie en vier wensen te overtuigen op kwaliteit. Twee maand geleden vond de feestelijke ondertekening met CBS in Den Haag plaats. “Gezien het feit dat wij de samenwerking – met elkaar maar zeker ook onderling – hoog op de agenda hebben staan, worden de contracten tegelijkertijd met de nieuwe dienstverleners voor catering en beveiliging ondertekend. Immers, dat is een mooie symboliek om de krachten vanaf het begin samen te verenigen.”

Asito start per 1 juli 2018 met haar dienstverlening. Het betreft een langdurige samenwerking inclusief vijf optiejaren. Asito onderscheidt zich volgens Emiel van der Vlag (Corporate Sales Manager) door een totaalaanpak bestaande uit drie bouwblokken: 1. beleving, 2. efficiency en 3. samenwerking. Deze bouwblokken dragen bij aan CBS haar ambitie van een frisse en schone werkomgeving voor haar medewerkers. 

Op de foto van links naar rechts staan: Remko Stolk – Commercieel directeur Asito, Peter Sanders – Algemeen directeur Security Professionals, Anna Stamp-Jongbloed – Contractmanager CBS en Remco Kokkelink – Commercieel directeur Compass Group

18%200705%20cbs
CBS kiest voor fris en schoon

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito