​Graffiti, kunst of een doorn in het oog?

Graffiti, kunst of een doorn in het oog? De meningen zijn er over verdeeld. Graffiti is te vinden op allerlei plekken, rondom het spoor, bij bruggen en viaducten enzovoort.

Feit is: graffiti is vaak lastig te verwijderen, het vraagt in veel gevallen de kennis van een professioneel schoonmaakbedrijf. Asito wordt regelmatig gevraagd om graffiti te verwijderen en hierbij brengen we afhankelijk van de ondergrond en verfsoort een advies uit.

Gerhard Gilbers legt op de website van Service Management uit dat er vandaag de dag nog veel graffit voorkomt: “Soms ziet het er best mooi uit, maar het is meestal toch zaak om de graffiti zo snel mogelijk te verwijderen. Niet alleen omdat de omgeving er meestal niet op zit te wachten – denk aan scheldwoorden of een Ajax-logo in Rotterdam-Zuid – maar vooral ook omdat het reinigen in de eerste weken meestal eenvoudiger gaat.”

Gilbers, van Waterkracht, is specialist op het gebied van hogedruk reinigingsapparatuur. Hij legt op Service Management uit over ondergronden en hogedruk. Lees hier het complete artikel.

17%200816%20graffiti%20nieuwsbericht
Graffiti, kunst of een doorn in het oog?

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito