​Gré Ottens uit Ten Boer Asito Schoonmaakkracht 2019

Vandaag, op de Dag van de Schoonmaker, is Gré Ottens Asito Schoonmaakkracht 2019 geworden. Van de 10.000 schoonmaakkrachten die Asito rijk is, koos de jury voor Gré vanwege haar tomeloze inzet, creativiteit, passie voor het schoonmaakvak en de verbindende rol die zij op haar pand inneemt. Gré werkt bij basisschool De Huifkar in Ten Boer. 

Haar collega’s, de klant en haar leidinggevenden prijzen Gré voor haar zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Zo schreef zij op haar basisschool een wedstrijd uit voor de ‘stoere jongen die iedere dag naast de pot plast’, met als hoofdprijs een weekje meepoetsen. Het probleem was per direct opgelost.

Het was de tiende keer dat Asito deze titel uitreikte. Voor deze gelegenheid waren oudwinnaars en -winnaressen uitgenodigd om aanwezig te zijn en gezamenlijk de vakjury te vormen. Eén van de voormalig winnaressen, Miwa van Buul, vloog zelfs speciaal vanuit haar huidige woonplaats Warschau naar Nederland om aanwezig te zijn. 

In de finale stonden naast Gré nog vier kandidaten. Zij waren uit tientallen nominaties gekozen om kans te maken op de titel Asito Schoonmaakkracht van het Jaar. Tijdens deze spannende wedstrijd ging Asito op zoek naar de A-factor (de Asito-factor) onder de schoonmaakkrachten. Klanten en objectleiders konden hun schoonmaaktoppers tijdens de selectiedagen nomineren voor de halve finale. Vijftien schoonmaakkrachten zijn uiteindelijk uitgenodigd voor de halve finale, waarvan er vijf zijn door gegaan naar de finale. 

Gre ottens schoonmaakkracht van het jaar 2019
Gré Ottens Schoonmaakkracht van het Jaar 2019

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito