Hassan el Hachimi strandt in finale schoonmaker van het jaar 2017

Hassan el Hachimi is finalist van Schoonmaker van het Jaar 2017. Het was een moeilijke keuze voor de jury, maar helaas heeft Hassan de finale niet gewonnen. Janice Goossens (Beerco Schoonmaak), heeft gewonnen. David de Mol, Jurylid: “De verschillen onderling waren ontzettend klein. Het was bijna niet te doen om te kiezen, maar uiteindelijk moet je toch een keuze maken.

Schoonmaker van het JaarElk jaar kunnen schoonmaakbedrijven hun schoonmaakkrachten inschrijven om mee te doen aan de landelijke verkiezing, de Golden Service Awards. Van alle aanmeldingen komen tien schoonmaakkrachten in de halve finale terecht. Vijf van hen gingen na een bezoek van de jury door naar de finale. De jury let op criteria zoals inzet, betrokkenheid, motivatie, opleiding, ervaring en kennis.

Hassan el Hachimi

Hassan(48) werkt al veertien jaar voor Asito als vloerenspecialist bij Universiteit Utrecht. Hans van Leeuwen, HR Directeur Asito: “Wij zijn ontzettend trots op Hassan. Hij mag dan wel niet gewonnen hebben, maar Hassan is het schoolvoorbeeld van de ideale schoonmaakkracht. Hij heeft vakkennis, is gastvrij, wordt gewaardeerd door zijn collega’s, de klant en ons. Iedereen loopt met Hassan weg.” Daan Alrich, Facility Manager bij Universiteit Utrecht: “Hassan is onze rots in de branding, als iets moeilijk wordt dan is hij er om te helpen. Ondanks dat hij niet heeft gewonnen zijn we ontzettend blij met Hassan!

Hassan verhuisde op 32-jarige leeftijd van Marokko naar Nederland. Hij hoopte dat hij weer aan de slag kon als accountant. Hassan: “Dat ging anders dan verwacht. Mijn diploma was hier niets waard. Toen ik werk kreeg als schoonmaakkracht kon ik twee dingen doen. Verlangen naar een leven als accountant of er het beste van maken. Dat laatste heb ik gedaan. Asito heeft me de kans gegeven om diploma’s te halen en zoveel mogelijk kennis op te doen. Ik ben blij met mijn werk, mijn collega’s zijn erg leuk en er is geen dag hetzelfde!

 Hassan vertelde eerder al zijn verhaal aan Asito. Deze kun je hier lezen. 


17%201206%20hassan%20smal
Hassan tijdens de finale van de Golden Service Awards!

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito