Henriette en Petra in finale Golden Service Awards

De jury van de Golden Service Awards heeft vijftien genomineerden bekendgemaakt die op 28 november in de finale staan. Asito is goed vertegenwoordigd in de finale; Henriette Wenting strijdt om de felbegeerde titel Schoonmaker van het Jaar en Petra Radstake gaat voor de titel Leidinggevende van het Jaar. Wij wensen Henriette en Petra heel veel succes tijdens de finale van de Golden Service Awards. 

De Golden Service Awards 2019 kent drie categorieën: Schoonmaker van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar en Leidinggevende van het Jaar. Op basis van diverse criteria werden de kandidaten beoordeeld, waarna de jury vijf finalisten per categorie selecteerden om door te gaan. 

Even voorstellen: Henriette Wenting

Bekijk video


Henriette woont in Wehl en is een bekend gezicht voor alle docenten en leerlingen van het Graafschap College in Doetinchem. Henriette maakt al 15 jaar schoon en doet nog zoveel meer! Ze staat altijd open voor nieuwe dingen en staat voor iedereen klaar. Haar meest recente uitdaging is het begeleiden van leerlingen die een mbo-opleiding doen voor facilitair medewerker. Henriette is van alle markten thuis en wil iedereen graag helpen. Gelukkig heeft ze inmiddels ook geleerd dat je af en toe nee mag en kunt zeggen. Het werken op een school, is werken in een dynamische omgeving. Er gebeurt altijd wel iets, maar daar draait Henriette haar hand niet voor om. Henriette past zich moeiteloos aan en aan het einde van de dag is alles spik en span.  

Even voorstellen: Petra Radstake

Bekijk video


Petra woont in Enschede en werkt als objectleider bij het Medisch Spectrum Twente, ze is door de klant opgegeven voor de Golden Service Awards. Petra is leidinggevende in hart en nieren. Als een spin in het web beweegt zij zich tussen alle belanghebbenden. Van opdrachtgever en klant tot aan medewerker en haar leidinggevende. “Ondanks onze verschillen hebben we uiteindelijk één gemeenschappelijk doel, namelijk dat de toko schoon is,” aldus Petra. Zij weet als geen ander dat een goede samenwerking tussen haar mensen de grootste succesfactor is. Programma’s en taakverdelingen zijn heel belangrijk en goed in orde. Petra onderschrijft vooral het belang van een medewerker die goed in zijn vel zit en met plezier naar zijn werk gaat. Ze wordt de drijvende kracht achter de personeelsvereniging, het Nationaal Integratiediner, de jaarlijkse bingoavond en de Facebookpagina voor MST CleanCare genoemd. Petra: “Waarom zouden we het ook niet gewoon leuk hebben met elkaar?” 

Beoordelingscriteria
De jury hanteert bij de Schoonmaker van het Jaar criteria zoals inzet, betrokkenheid, motivatie, opleiding, ervaring en kennis(overdracht). De leidinggevenden worden beoordeeld op hun spilfunctie, tussen opdrachtgever, schoonmaakbedrijf, medewerkers en gebruikers van het object. 

Finalisten%20golden%20service%20awards
Finalisten Golden Service Awards

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito