Henriette Wenting feestelijk gehuldigd na titel 'Schoonmaker van het Jaar 2019'

De titel 'Schoonmaker van het Jaar 2019' heeft voor Henriëtte Wenting een feestelijk vervolg gekregen. Afgelopen zaterdag werd de schoonmaakkracht verrast met een huldiging en een VIP-arrangement bij Heracles Almelo.

Henriëtte Wenting (midden) krijgt een reischeque uit handen van Remko Stolk (links) en Gerard de Kruijk.

In de vooravond werd Henriëtte bij haar huis in het Gelderse Wehl opgehaald door de Asito VIP limousine. Niet wetende dat een uur later een groep collega's bij Erve Asito haar stonden op te wachten met een erehaag. Henriëtte viel van de ene in verbazing in de andere met een diner, een reischeque en ook mocht ze de wedstrijd tegen ADO Den Haag vanaf het ereterras bekijken.

Titel
Voor Henriëtte begon het feest donderdagavond, toen ze tijdens de Golden Service Award werd verkozen tot 'Schoonmaker van het Jaar 2019'. Henriëtte nam het in de finale op tegen vier andere schoonmaaktoppers, maar kwam uiteindelijk als winnaar bovendrijven. De juryleden waren niets dan lovend over de altijd vrolijke en betrokken Henriëtte.


Bekijk de video


De%20champagne%20wordt%20ontkurkt%20in%20de%20limousine
De Champagne Wordt Ontkurkt In De Limousine

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito