Het is vandaag Diversity Day!

Asito vindt diversiteit belangrijk, want door medewerkers op een kleurrijke manier met elkaar én met onze klanten te verbinden komen we samen tot betere resultaten. Om Diversity Day te vieren, zou vandaag de tiende editie van het Nationaal Integratiediner (NID) zijn. We keken er erg naar uit, maar in verband met de coronacrisis hebben we moeten besluiten dat NID dit jaar niet door kan gaan. We doen er alles aan om met de tiende editie in 2021 nog meer verbinding te creëren. Samen met onze partners, ambassadeurs, medewerkers en klanten.

Waar staan we vandaag bij stil? 

Speciaal voor vandaag hebben we een video gemaakt, in deze video vertellen schoonmaakkrachten van de Universiteit Utrecht waarom Asito meedoet aan Diversity Day. We hebben tevens samen met Diversity Day en ProRail een podcast opgenomen. Hassan el Hachimi (Asito's Schoonmaakkracht van het Jaar 2017) werd geïnterviewd over culturele diversiteit binnen ons bedrijf. De podcast met Hassan is via de website van Diversity Day te beluisteren, podcast #7. Eerdere afleveringen zijn daar al terug te luisteren.

Over Diversity Day 

Op 6 oktober vragen grote organisaties zoals Asito, Rabobank, Alliander en Schiphol aandacht voor diversiteit. Zo wordt toegewerkt naar een maatschappij waarin ieders unieke talenten gewaardeerd en benut worden. Ongeacht gender, culturele afkomst, seksuele oriëntatie, leeftijd of arbeidsvermogen. Samen vieren we de kracht van diversiteit.

We wensen u een kleurrijke dag vandaag!

20%201005%20diversity%20day%20nb%20 %20afb%20websitebericht
Diversity Day

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito