Hoe verbind jij mensen?

Betrek jij op vernieuwende wijze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer bij het arbeidsproces? Of breng jij vluchtelingen en Nederlanders met elkaar in contact? Kortom: heb jij een idee hoe iedereen mee kan doen? Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag. Dien jouw idee voor 1 juni in op www.duurzamedinsdag.nl en maak kans op de ‘Asito Sociale-innovatieprijs’ van € 1000,-. Vorig jaar werd deze prijs gewonnen door ‘Happy Tosti’ een idee van o.a. Wibe Smulders om voor iedereen met een arbeidsbeperking een waardevolle en leuke werkplek te creëren.

Geef jouw idee een podium in politiek Den Haag

Duurzame Dinsdag verzamelt inspirerende en innovatieve ideeën uit de samenleving op www.duurzamedinsdag.nl. Die ideeën worden op de eerste dinsdag van september aangeboden aan het kabinet. Op deze dag neemt de staatssecretaris van I&W het koffertje met ideeën in ontvangst. De overhandiging van de koffer staat symbool voor de verbinding tussen de duurzame samenleving en de politiek. De beste ideeën krijgen letterlijk een publiek en politiek podium. Eén van de prijzen die dit jaar worden toegekend is de Asito Sociale-innovatieprijs. "Door het beschikbaar stellen van de Asito Sociale-innovatieprijs kunnen we met vele partijen samenwerken aan meer aandacht voor de menselijke kant van duurzaamheid," aldus Sander Haas, Communicatiemanager bij Asito.

18%200410%20duurzame%20dinsdag
Hoe verbind jij mensen?

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito