Hygiëne aan de voordeur met de Asito Hygiënetoren

De handen desinfecteren bij binnenkomst in openbare gelegenheden, bedrijven en winkels is sinds de uitbraak van het coronavirus het nieuwe normaal. Hoe ‘schoner’ mensen binnenkomen, des te kleiner de kans op besmetting. Daarom introduceert Asito de Hygiënetoren. Een professionele totaaloplossing als alternatief voor de vaak provisorisch ingerichte en onhygiënische tafeltjes met hygiëneproducten.

Het vooraf borgen van de hygiëne is voor Asito het grootste belang binnen openbare ruimtes en bedrijfspanden, bij grote bedrijven als Schiphol, de Nederlandse Spoorwegen en bij zorg-, onderwijs- en overheidsinstellingen. De Asito Hygiënetoren is ontwikkeld in samenwerking met het jonge bedrijf Desinfectoren. 

“Desinfectoren en Asito geloven beide in eerlijke en goede producten. Onze samenwerking is vanaf het begin een succes”, vertelt Bram Mensink, Product & Category Manager bij Asito. “Wij hebben verstand van schoonmaak en hygiëne, Desinfectoren is de expert in het product eromheen. The best of both worlds. Samen stimuleren we degene die een ruimte binnenkomt, deze ook weer schoon en hygiënisch achter te laten. Extra desinfecteren is niet meer nodig. Schoonmaak en hygiëne wel. Dit - en doordat de toren modulair is - maakt de toren een duurzame keuze.”

Een multi-use toren
De Asito Hygiënetoren is modulair, waardoor er voor iedere situatie het optimale en daarmee maximaal hygiënische model samengesteld kan worden. Het heeft onder andere een papierhouder, een smart dispenser, bakjes voor diverse hygiëneproducten en een grote afvalbak met deksel. De Asito Hygiënetoren is van stevige kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld kantoorlocaties, openbare ruimten en winkels. Het is tevens mogelijk om de toren te branden in eigen huisstijl. Voor iedere specifieke situatie wordt in samenspraak met de klant de ideale oplossing gecreëerd. 


Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag ernaar bij uw vaste Asito contactpersoon. Bent u nog geen klant bij Asito maar wel geïnteresseerd in de hygiënetoren? Vraag dan meer informatie op via Tisser: https://www.tisser.nl/diensten...

Asito%20hygi%c3%abnetoren
Asito Hygiënetoren

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito