Ilse is Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar

Ilse Smeets uit Geleen is vrijdag 22 april Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar gewonnen. Van de 10.000 schoonmaakkrachten die Asito rijk is, koos de jury voor Ilse vanwege haar vakmanschap “Ilse maakt schoon op 7 verschillende locaties bij 7 verschillende klanten. Al deze 7 klanten hebben verschillende wensen en ze zijn stuk voor stuk blij met de kwaliteit en professionaliteit waarop Ilse hier schoonmaakt.”Ilse: “Wat super leuk, ik had het niet verwacht. Ik ben echt blij.”

In de finale stond Ilse samen met Mohamed Ramdani, Nel van Vossen, Sandra Mertens en Violetta Pamula. Zij waren uit ruim 150 nominaties genomineerd om Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar te worden. Tijdens deze spannende wedstrijd gaat Asito op zoek naar de A-factor (de Asito-factor) onder de schoonmaakkrachten. Klanten en objectleiders konden hun schoonmaaktoppers tijdens de selectiedagen nomineren voor de halve finale. Vijftien schoonmaakkrachten zijn uiteindelijk uitgenodigd voor de halve finale, waarvan er vijf zijn door gegaan naar de finale.

De crème-de-la-crème van de schoonmaakwereld heeft vrijdag in Almelo gestreden om de Asitoschaal. De finalisten moesten zich door middel van drie rondes onderscheiden: de samenwerkingsronde, de fotoronde en de als-ik-de-baas-zou-zijn ronde. Elke finalist representeert één van de kernwaardes van Asito, Ilse representeert vakmanschap: “De complexiteit van haar werk en hoe ze hier mee omgaat gaf voor ons de doorslag. Ilse heeft het echt verdiend.”

Ilse smeets
Ilse Smeets is Asito's Schoonmaakracht van het Jaar 2016

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito