José de Bock Schoonmaakkracht van het Jaar 2018

José de Bock is verkozen tot Asito Schoonmaakkracht van het Jaar 2018. Uit de vijf overgebleven finalisten maakte zij de meeste indruk op de jury. José maakt schoon op twee basisscholen in Baarlo, Limburg. Ze laat daar dagelijks zien met passie haar vak uit te oefenen. Zowel de leerkrachten als de kinderen van de school lopen weg met José. De jury ziet in haar het perfecte visitekaartje voor het schoonmaakvak.Tijdens de finale op vrijdag 22 juni kregen de finalisten drie opdrachten, waarmee ze konden laten zien een echte ambassadeur te zijn voor het schoonmaakvak. Trots, vakkennis en de wil om mensen te verbinden stonden centraal bij de verkiezing. José scoorde het beste op deze fronten, niet alleen door haar eigen antwoorden, maar ook door haar hulpvaardigheid richting andere kandidaten.

De verkiezing
Van Asito’s 10.000 schoonmaakkrachten werden 112 mensen genomineerd door hun klant, leidinggevende of collega. Uit deze groep werden 15 mensen geselecteerd voor de halve finale, die inmiddels traditiegetrouw wordt gehouden in het stadion van Heracles Almelo. Uit deze halve finale zijn vijf finalisten gekozen. Deze zijn allen bezocht op hun werklocatie door de jury en mochten tijdens de finaledag nog een laatste maal laten zien waarom zij de beste kandidaat zijn.

Asito organiseerde deze verkiezing voor de negende keer. Doel van de Schoonmaakkracht van het Jaar-verkiezing is, naast de waardering voor de medewerkers, om het vak schoonmaken en de mensen die dit belangrijke werk uitvoeren, positief voor het voetlicht te brengen. 

Jos%c3%a9%20de%20bock
José De Bock

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito