Klantcongres Cure: Eye On You!

We’ve got our eye on you. Asito kijkt constant om zich heen waar we verbeteringen kunnen doorvoeren. Waar heeft u behoefte aan? Waar heeft de patiënt behoefte aan? Technologie speelt hierbij een grote rol. The Internet of Things, sensoring en robotisering zijn de buzzwoorden van dit moment. Wat verandert er nog meer de komende jaren? Waar gaat het naartoe? Wat betekent dit voor uw rol? Maken innovaties uw werk gemakkelijker en uw organisatie slimmer?

Hierover gaat het Asito Klantcongres: Cure 2019. Een congres dat Asito organiseert speciaal voor onze klanten in de ziekenhuiswereld. Samen met u gaan we het avontuur aan: experimenteren, innoveren en vooral doen. 

Meld u aan voor het Asito Klantcongres: Cure op donderdagmiddag 7 november 2019 en laat u inspireren. Aanmelden kan t/m vrijdag 25 oktober 2019.


Programma

12.00 uur Ontvangst met lunch
12.45 uur Welkomstwoord
12.55 uur Kim Peters
13.40 uur Kevin Weijers
14.15 uur Pauze
14.45 uur Van experimenteren kun je leren!
16.30 uur Netwerkborrel
17.30 uur Einde


Sprekers


Kim Peters
Als u meer wilt weten over innovatie in de zorg, bent u bij Kim Peters aan het juiste adres. Haar doel is om maatschappelijke en economische meerwaarde te realiseren op het gebied van zorginnovatie. Ze deed ervaring op als innovatiemanager in een groot ziekenhuis en is directeur van een coöperatie die zorginnovaties versnelt. Ze heeft als missie de gezondheid van mensen te verbeteren door de zorg van binnenuit te vernieuwen. Er zijn steeds meer mensen met een chronische ziekte. De vraag naar zorg stijgt. Er moet steeds meer in minder tijd worden gedaan. Professionals in de zorg moeten zich constant aanpassen. Kim toont praktische voorbeelden om deze uitdagingen het hoofd te bieden en helpt u zelf aan de slag te gaan.

Kevin Weijers
‘Anders kijken’; dat is wat Kevin doet. Hij opent uw ogen in een richting die u nog nooit heeft uitgekeken. Ooit was Kevin Weijers ambtenaar, stopte hij met email en gaf hij 50 presentaties in 15 weken. Nu is hij Chief Exploration Officer van het zelfverzonnen De Wereld Rond in 80 Experimenten. Hij helpt bedrijven rond de hele wereld nieuwe ideeën te lanceren. Meestal in ruil voor eten en onderdak. Naast het spreken voor groepen over de hele wereld, leert Kevin bedrijven de kunst van experimenteren. Zijn eigen experimenten richten zich nu met name op sociale uitdagingen. Daarom doneert hij eventuele opbrengsten van zijn experimenten aan het goede doel.


Van experimenteren kun je leren! door Asito

Innovatiemanager Wouter Arkink neemt u mee in de wondere wereld van indoor navigatie, en hoe deze slimme technologie onverwachte toepassingen vindt in de zorg. Innovatiemanager Lisanne Hogeveen, Bart Groen en projectmanager Sterre Scholten maken met behulp van het waardepropositie canvas visueel welke uitdagingen, pijnpunten en verlangens er binnen uw werkveld aandacht verdienen. Dit zodat we nóg beter snappen hoe wij met onze facilitaire dienstverlening hier op aan kunnen sluiten. 


Eye%20on%20you
Eye On You

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito