Schiphol en schoonmaakpartners winnen Best Practice Award

Schiphol en VFM Facility Experts hebben samen met schoonmaakbedrijven Hago, ISS, Raggers en Asito de Best Practice Award 2016 gewonnen! De organisaties hebben gewonnen vanwege de samenwerking die centraal staat in het contract. Jury: “Deze best practice laat zien dat een Europese aanbesteding een opmaat kan zijn van een duurzame, wederzijds ketensamenwerking met als doel groei in de kwaliteit. In arbeidsomstandigheden en in de dienstverlening.”

Best Practice Award
Ieder jaar wordt de Best Practice Award uitgereikt door Code Schoonmaak. Bedrijven kunnen de award winnen wanneer er sprake is van een bijzondere samenwerking, een best practice. Dit jaar zijn er vier samenwerkingen genomineerd die volgens het gedachtegoed van de Code opereren: eerlijk zaken doen met oog voor ieders belangen.

17%200127%20best%20practice%20awards
Schiphol wint Best Practice Award

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito