Stichting Careyn en Asito Care gaan langdurige samenwerking aan

Met ingang van 1 mei gaat Asito Care schoonmaken bij Stichting Careyn, één van de grootste zorgorganisaties in Nederland. Eind 2018 startte Careyn een offertetraject schoonmaakdienstverlening voor haar circa 30 woonzorglocaties en nog eens circa 70 overige locaties in Nederland. 

Careyn daagde de markt daarbij uit door verder te kijken dan alleen naar schoonmaakdienstverlening. Ze zochten een partner die niet alleen oog heeft voor haar personeel, voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en voor kwaliteit, maar ook een heldere visie heeft op beleving in de zorg rondom schoonmaakdienstverlening. Als specialist in schoonmaken in een zorgomgeving gaat Asito Care hierin met Careyn de volgende stap zetten. Beide partijen zien uit naar de vijfjarige samenwerking die op 1 mei 2019 zal ingaan. Op de foto bekrachtigen Guido van de Logt (links, Raad van Bestuur Careyn) en Remko Stolk (rechts, commercieel directeur Asito) het langdurige partnership. Stichting Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. 

Careynfoto
Stichting Careyn en Asito Care gaan langdurige samenwerking aan

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito