Symposium Hygiëne voor veilig voedsel en gezondheid

Op 1 oktober 2019 wordt er het symposium “Hygiëne voor veilig voedsel en gezondheid” georganiseerd. Het symposium over reiniging- en desinfectieprocedures in de levensmiddelenindustrie, wordt georganiseerd door Wageningen University & Research in samenwerking met Asito en andere partners van de PPS Oppervlaktebesmettingen.

Laat u bijpraten over de resultaten uit dit PPS-project die gaan over:
  • bestaande en nieuwe methodes voor reiniging en desinfectie
  • controle en validatie van die methodes 
  • het belang van goede (hand)hygiëne
  • het belang van goed ontworpen apparatuur

Effectieve reiniging- en desinfectieprocedures zijn essentieel voor het elimineren en beheersen van microbiologische risico's, zowel bij voedselproductie als in de gezondheidszorg. Tijdens dit symposium leert u over werkprotocollen voor hygiëne, nieuwe ontwikkelingen en de praktijk in de levensmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. U krijgt inzicht in het belang van goed ontworpen apparatuur, bestaande en nieuwe methodes voor reiniging en desinfectie, het valideren en controleren van deze methodes en het belang van goede (hand)hygiëne.

Naast een divers inhoudelijk programma – grotendeels Nederlands gesproken - is er volop ruimte voor uitwisseling van kennis en ervaringen en om te netwerken. De dag wordt afgesloten met een interactieve discussie.

U kunt zich aanmelden voor dit symposium via de website van de WUR


Nieuwsbericht%20website%20handschoen
Symposium Hygiëne

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito