Tisser en Centraal Beheer partners voor het mkb

Tisser van Asito en de Ondernemerswinkel van Centraal Beheer slaan de handen ineen. Beide bedrijven bieden het mkb een platform voor zakelijke diensten en oplossingen. Tisser in de facilitaire en schoonmaakhoek en Centraal Beheer in de juridische en financiële hoek. Dankzij de samenwerking zijn de facilitaire diensten van Tisser nu ook beschikbaar via de Ondernemerswinkel van Centraal Beheer.

Tisser heeft de ambitie om facilitaire dienstverlening toegankelijk te maken voor het mkb. Sander Sierdsma, Businessmanager Tisser: ‘De afgelopen jaren is er nieuwe dienstverlening aan het Tisser platform toegevoegd om onze klanten op facilitair vlak maximaal te ontzorgen. Denk aan klusdiensten en gevelreiniging. De samenwerking met De Ondernemerswinkel van Centraal Beheer sluit daar goed bij aan. Het aanbod op onze platforms is complementair; gezamenlijk is ons antwoord nog sterker.’

Centraal Beheer is naast verzekeraar ook dienstverlener die ondernemers verder helpt. De Ondernemerswinkel biedt mkb’ers, ZZP-ers en VvE’s diensten die het werkleven makkelijker maken. Zoals juridische hulp, taxaties en diensten op het gebied van duurzaamheid. Daar komen nu de facilitaire diensten van Tisser bij, zoals schoonmaak en glasbewassing. Deze diensten zijn voor alle ondernemers beschikbaar; ook als ze geen klant zijn van Centraal Beheer.  

Benieuwd naar het aanbod van Tisser? Kijk op www.tisser.nl. Klik hier om meer te weten te komen over de Ondernemerswinkel.   

Afbeelding%20staand%20website 02
Tisser en Centraal Beheer partners voor het mkb

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito