Twee Asito Schoonmaakkrachten in halve finale Schoonmaker van het Jaar 2018

De Asito Schoonmaakkracht van het Jaar verkiezing is alweer even geleden, maar José de Bock wordt nog elke dag herinnert aan haar overwinning. Ze werd genomineerd door de twee directrices van de basisscholen waar ze schoon maakt, want ze is ontzettend betrokken en begaan met de kinderen op de scholen. Daarnaast is ze flexibel, nauwgezet en heeft ze een passie voor het schoonmaak-vak! Het is dan ook niet meer dan logisch dat José in de halve finale staat van de Schoonmaker van het Jaar, een nationale verkiezing van de Golden Service Award.

En niet alleen onze José is genomineerd. Froanne Smeenge stond al bij ons in de finale, ze werkt bij Woonstede in Ede. Hier stuurt ze medewerkers met een beperking aan. Froanne werd door ons genomineerd omdat ze een echte vakvrouw is die duidelijk gewaardeerd wordt door haar omgeving!

In de maand oktober krijgen beide dames bezoek van een jurylid van Schoonmaker van het Jaar op de locatie waar zij werkzaam zijn. Rond 1 november wordt bekend gemaakt welke vijf finalisten het podium betreden tijdens de finale van de Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2018 op 13 december in Tilburg.

Van harte gefeliciteerd met deze (nu al) topprestatie José en Froanne!

Over de Golden Service Awards

De Golden Service Awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaak. De bedoeling is een bijdrage te leveren aan het imago, de professionaliteit, kwaliteit én beleving om zo schoonmaak een grotere uitstraling te geven. Kortom: het is dé stimulans in het kwaliteitsbewustzijn van toeleveranciers, schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers.

Golden%20service%20awards%20halve%20finale%20schoonmaker%20van%20het%20jaar%20verkiezing%20froanne%20en%20jose
Froanne en José in halve finale Schoonmaker van het Jaar verkiezing

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito