Verkiezing Schoonmaakkracht en Schoonmaker van het Jaar 2020

De afgelopen maanden hebben onze schoonmaakkrachten een grote bijdrage geleverd aan een schone en hygiënische werkomgeving en is eens te meer gebleken hoe belangrijk hun inzet is. Schoonmaakkrachten staan aan de frontlinie van de bestrijding van het coronavirus en het belang van hygiëne staat voorop. In ziekenhuizen en zorginstellingen en op de stations, maar ook nu, op al die plekken waar dat (extra) nodig is. Genoeg redenen voor Asito om dit jaar niet één Schoonmaakkracht van het Jaar te kiezen, maar al onze schoonmaakkrachten te bedanken voor hun grootse inzet.

Landelijke verkiezing Schoonmaker van het Jaar

Hieruit volgt dat ook Asito ook dit jaar geen nominaties instuurt voor de verschillende categorieën van de landelijke Golden Service Awards: Schoonmaker van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar en Glazenwasser van het Jaar. Asito draagt het initiatief van de Golden Service Awards onverminderd een zeer warm hart toe. De waardering voor alle schoonmaakkrachten is van cruciaal belang!

In 2021 zal er weer een Schoonmaakkracht van het Jaar verkozen worden en neemt Asito als vanouds deel aan de Golden Service Awards.

Henriette schoonmaker van het jaar gsa asito 3
Vorig jaar sleepte Henriette de titel Schoonmaker van het Jaar binnen

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito