​ Viggo en Asito gaan samenwerking aan

Zondag 21 januari tekenden Viggo Eindhoven Airport B.V. en Asito een samenwerkingsverband. Met het verband gaan de twee partijen een langdurige samenwerking tegemoet. Het doel van het samenwerkingsverband is voor beide partijen optimaal gebruik te maken van elkaars kennen en kunnen. Blijven zoeken naar innovatieve manieren op samen te werken. 

Remko Stolk, Commercieel Directeur Asito: “Twee bedrijven gaan vanuit verschillende disciplines de krachten bundelen, Viggo vanuit luchtvaartdienstverlening en Asito vanuit schoonmaak. Op deze manier kunnen we de markt de beste oplossing bieden.” Martijn Limburg, Algemeen Directeur Viggo voegt toe: “In de samenwerking tussen Asito en Viggo zie je prachtig terug hoe twee mensgerichte dienstverleners, compleet anders in schaal en specialisatie, elkaar aanvullen waardoor nieuwe verrassende proposities ontstaan in luchtvaartdienstverlening.” 

Viggo en Asito werken sinds 2016 samen op Lelystad Airport. Samen met G4S zijn zij verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening op de luchthaven. Stolk: “Naar aanleiding van Lelystad Airport zijn we gaan kijken wat we naast dit nog meer kunnen bereiken. Steeds vaker zie je verschillende typen bedrijven de krachten bundelen, voor ons is dat niet anders. Het is mooi om te zien hoe we op deze manier elkaars kracht kunnen versterken.” 

Over Viggo

Viggo is een brede luchtvaartdienstverlener. Ondersteund door moderne technologie en IT oplossingen, zorgen onze breed inzetbare en betrokken collega’s voor luchthavenprocessen die onze klanten naar grote hoogte brengen. Hierbij werken ze met plezier intensief samen zodat het resultaat continue een beetje beter wordt. 

18%200122%20viggo%20en%20asito%20website
Ondertekenaars Charles Vinke, Algemeen Directeur Asito en Martijn Limburg, Algemeen Directeur Viggo.

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito