Vijf meest gelezen berichten van 2018

2018 is alweer voorbij, we zijn al in 2019 aangekomen. Dit waren Asito’s meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.

TISSER van Asito nieuwe facilitaire dienst voor MKB

In maart lanceerde Asito een nieuwe facilitaire dienst voor MKB: Tisser! Volledig digitaal voor zowel medewerker als klant, biedt Tisser supersnelle dienstverlening met maximale flexibiliteit en gemak. 

Lees bericht


UWV en Asito zetten regels opzij om GGZ-cliënten aan een baan te helpen

Het UWV en schoonmaakorganisatie Asito gaan een ambitieuze samenwerking aan om cliënten van GGZ-instellingen aan het werk te krijgen. Gezamenlijk met de GGZ-instelling waar de cliënt onder behandeling is, wordt het beste traject voor de individuele cliënt ingericht, waarbij bestaande belemmerende regelgeving aan de kant wordt geschoven. 

Lees bericht

Dimence en Asito winnen de Best Practice Award!

Dimence en Asito hebben 25 januari de Best Practice Award gewonnen! De award werd uitgereikt op de Vakbeurs Facilitair. Asito en Dimence hebben deze prijs gewonnen met de samenwerking: Samen werken aan een beter leven. Door middel van deze samenwerking krijgen cliënten van de GGZ-instelling Dimence de kans om bij Asito te werken via cliëntparticipatie. 

Lees bericht


Remko Stolk is Commercieel directeur van het jaar 

Asito’s commercieel directeur Remko Stolk is gisteren benoemd tot Commercieel Directeur van het Jaar 2018. Dat werd donderdag 8 maart bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Sales Event georganiseerd door de Sales Management Association. De jury vond Remko down to earth, authentiek en simpelweg succesvol. Ook werd zijn verbinding met de werkvloer geprezen.

Lees bericht


Staatssecretaris Van Ark op bezoek bij Asito op Schiphol

Roy, Ferhat, Berkan, Timo en Oguzhan laten maandag aan staatssecretaris Tamara van Ark en Ap Reinders, wethouder van sociale zaken, zien wat hun werk bij Asito voor hen betekent. Alle vijf liepen ze een leerwerkstage bij het schoonmaakbedrijf. Na hard werken met drie dagen stage en één dag praktijkschool zijn ze gecertificeerd vliegtuigschoonmaker. 

Lees bericht

Vijf meest gelezen blogs 2018

2018 was ook het jaar dat algemeen directeur Charles Vinke weer veel blogs heeft geschreven! Dit waren zijn vijf meest gelezen blogs van 2018.

Werken loont niet

"Werken loont niet. Wanneer je uit de bijstand komt, stort werken je in de schulden. Dat kan toch niet waar zijn? Dat kan toch niet de bedoeling zijn?"

Lees bericht

Duidelijk zijn over je prestaties

"In een eerder blog schreef ik dat onze prachtige branche het nog steeds ingewikkeld vindt om open en duidelijk te zijn over haar ‘cijfers’. In het jaarlijkse marktoverzicht moet de lezer zelf de noodzakelijke rekensommetjes maken om te kunnen vergelijken.Ik erger me hier aan en zag, in het marktoverzicht van 2016, weer dezelfde rekentrucs. Dat betekent dat Asito tot het moment dat het marktoverzicht eenduidig is, niet deelneemt aan het marktoverzicht. Asito publiceert dit jaar haar cijfers eenduidig en helder via deze publicatie."

Lees bericht

Haags groentje

"Gewoon bezwaar maken en de brede initiatieven daarmee afzwakken tot een haalbaar maar ambitieloos compromis. Niet het neerzetten van een ideaal of gewenste uitkomst, maar een compromis. Dus niet in het belang van het klimaat, maar in het belang van de belangengroep."

Lees bericht

Social Impact Day

"Terug naar je oorspronkelijke DNA: ‘de medewerker op de eerste plaats’, klinkt simpel maar is best ingewikkeld. Asito heeft een eigen en unieke aanpak ontwikkeld. We noemen dat Asitotality..."

Lees bericht

Tisser... al lang

"Ik lees het regelmatig … “Social media ontplofte toen …” Ik had dat nog niet zo vaak meegemaakt totdat wij Tisser, van Asito, lanceerden voor onze collega’s. Direct nadat we Tisser van Asito aan onze collega’s gepresenteerd hadden werd het onderwerp ‘hot’. Het was zo gaaf om te zien dat alle weken van voorbereiding zo veel enthousiasme bij onze collega’s opriep. Ze wilden er allemaal nu mee aan de slag."

Lees bericht


Lees ook de vijf meest gelezen Verantwoord-artikelen van 2018.

18%200126%20jeroen%20website%20nieuws
Jeroen Kappert is bij Asito begonnen door middel van Clientparticipatie

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito